Skip to main content
Wie zijn wij

STM Elektro

De oprichters van STM Elektro B.V. zijn Stefan Blokzijl, Twan Mutsaars en Marcel van Heeswijk. Samen hebben wij ruim 70 jaar ervaring in de elektrotechniek. Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2007 zijn wij inmiddels gegroeid tot een full service en allround elektrotechnisch installatiebedrijf. Groot genoeg voor 24-uurs service, maar klein genoeg om de persoonlijke aandacht te waarborgen.

Wij hebben inmiddels bewezen een betrouwbare partner te zijn. Door de vakmanschap, hoge kwaliteit en technische kennis is er geen vraagstuk dat onbeantwoord blijft en storing die niet kan worden opgelost. STM Elektro B.V. denkt met u mee in duurzame, efficiënte en technische oplossingen.

Met onze grote kennis en passie voor ons vak leveren we elke dag topprestaties, zowel in de zakelijke als in de particuliere markt. STM Elektro B.V. laat zien dat innovatie en techniek uitstekend samengaan.

Voor het uitvoeren van werkzaamheden en het realiseren van projecten hanteren wij de geldende normen en richtlijnen zoals de NEN 1010 en NEN 3140. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.